Palvelut

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.

Lisäpalvelut

xx

Kuntokeskus Kanava on monipuolinen liikunta- ja hyvinvointikeskus keskellä kaupunkia. Meillä on monipuolinen kattaus ryhmäliikuntatunteja, laadukas kuntosali ja muita hyvinvointipalveluita. Olit sitten kokenut liikkuja tai vasta-alkaja, löytyy kuntokeskukseltamme juuri Sinulle sopivat puitteet.

ravintoneuvonta

Yksilöllinen Ravintoneuvonta

Ruokavaliopaketti; sisältää kaksi (2) tapaamista personal trainerin kanssa sekä yksilöllisen ruokavalion ja kehonkoostumusmittauksen.

lisaravinteet

Lisäravinteet

Monipuolinen valikoima lisäravinteita. Muun muassa välipalapatukoita sekä erilaisia juomia. Oikean tuotteen valinnassa auttaa meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Kehonkoostumusmittaus (tanita) ja HCA-mittaus.

Kysy lisää vastaanotolta.

Sauna

Molemmista pukuhuoneista löytyy perinteinen sauna hetivalmiilla kiukaalla. Saunat ovat vapaassa käytössä. Ohjeet kiukaan käyttöön löydät saunahuoneen seinästä. Muistathan siivota jälkesi saunomisen jälkeen.

infrapunasauna

Infrapunasaunat

Tällä hetkellä infrapunasauna löytyy valitettavasti vain naisten pukuhuoneesta. Saunan voit varata vastaanotosta joko 12 € /henkilö tai 20 € /koko sauna (saunaan mahtuu kolme henkilöä).

Solarium

Solarium toimii vastaanotossa ladattavalla kortilla. Solariumin käyttö vain vastaanoton aukioloaikoina eli ma-to klo 9-19 ja pe klo 9-16:30. Muistathan varata aikasi varauskirjasta, joka löytyy vastaanottotiskiltä. 6€ / kerta ja 10 kerran kortti 50€ (lisäksi 8€ korttipantti).

Lapsiparkki

xx

Varaathan lapsesi hoidon ajoissa vastaanotosta (p. 044 032 3457), mielellään edellisenä päivänä. Lastenhoitaja on käytettävissä arkisin klo 16:00 alkaen, mahdollisesti myös viikonloppuisin. Lapsiparkin hinta on 5 € /tunti/lapsi. Voit myös lisätä kanavakortti-jäsenyyteesi lapsiparkin lisämaksulla 12 € /4vkoa. VIP-jäsenille tämä palvelu on ilmainen.

Yksityistunnit ja yritykset

Teemme yhteistyötä monien yritysten kanssa, esimerkiksi vuokraamalla ryhmäliikuntasaliamme. Lisätietoa Harri Ojalalta (p. 040 7270984).

Yksityistunteja esimerkiksi polttari- tai syntymäpäiväporukalle. Lisätietoja Harri Ojalalta (p. 040 7270984).