Tiedote

Tule nauttimaan infrapunan lämmöstä! :)

Speco® Hot -tunnit pidetään aina infrapunan lämmössä, eikä vain ihanan lämmön vuoksi, vaan myös siksi, että infrapunan terveysvaikutukset ovat tieteellisesti todistettuja.

Speco® Hot Empowering:

Tämä tunti rakentuu kaarilaudan ympärille ja sen ydin löytyy voima-Pilateksesta. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin ja tukirankalihaksiin. Tunnilla on myös aina tasapainoa kehittäviä harjoitteita. Empowering-tunti on vahva kehonpainotreeni, jossa ei ole koreografiaa. Tunti sopii kaikille lihaskuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa kaipaaville. Lihakset lämmitellään harjoitukseen kehonhallintaa kehittävillä varjomiekkailuliikkeillä.

Speco® Hot Healing:

Healing-tunti on puhtaasti restoratiivinen joogatunti. Restoratiivinen tarkoittaa hoitavaa ja tunnilla tehtävä harjoitus korjaa kehon virheasentoja ja palauttaa pikkuhiljaa lihaksiin pituuden ja kimmoisuuden. Tunnilla asetutaan lähes nukkumista muistuttaviin asentoihin, joissa viivytään n. 6 minuuttia. Eri asennoissa kehon avautumista autetaan rullien, palikoiden ja jooganauhojen avulla. Tunti on täydellisen rentouttava ja kehoa avaava -tietoisen läsnäolon harjoitus.

Speco® Hot Empowering -tunti tiistaisin klo 9:45 ja torstaisin klo 18:30.
Speco® Hot Healing -tunti tiistaisin klo 10:30, torstaisin aamulla klo 10:30 ja iltaisin klo 19:30.
Molempia tunteja myös vaihtelevasti viikonloppuisin, joten seuraa nettilukkariamme tai tapahtumakalenteria jumppasalin seinällä tai cms-sovelluksessa (jos olet ladannut sen puhelimeesi).

Näille tunneille kannattaa varata etukäteen paikka, että pääsee varmasti mukaan. Paikkoja on rajoitetusti!